Gadget

Konten ini belum tersedia melalui sambungan terenkripsi.

Rabu, 27 November 2013

banana spring rolls



resep ini aku dapet dari blog nya mbak Alice Prasetyo dengan judul asli Deep Fried Coated Banana Spring Rolls namun aku pendekin dan permudah aja menjadi Banana Spring Rolls aja.

bikinnya cukup mudah dan yang bikin males sih melapisinya dengan bread crumb karena bagiku koq lamaaa.... banget, heheheee....





yang pengen liat resepnya bisa klik langsung disini atau berikut aku tuliskan lagi resepnya yaaa...


Banana Spring Rolls


ingredients :
10 king bananas (pisang raja), steamed, halved
20 spring roll wrappers
75g grated cheddar cheese
75g grated dark chocolate
4 tbsp milk powder
3 tbsp caster sugar
1/2 tsp vanilla essence

a little egg white
enough breadcrumbs
1 large egg, lightly beaten
1 tbsp margarine
enough cooking oil

Methods :
Mix together cheese, chocolate, milk powder, sugar and vanilla
Put 1 halved banana at the centre of the spring roll wrapper, add 1 tbsp cheese chocolate mixture, fold in the edge close to you covering up the banana, fold in thetwo edges on your left and right, then roll away from you, glue the end with egg white
Dip into beaten egg, roll on breadcrumbs til evenly coated, keep in the fridge minimum of 3 hours
In a large wok, heat up margarine with cooking oil, deep fry til golden brown both sides




 
happy baking ^^



Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...